Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtig aftensmad med stegt kyllingefilet og en nem grøntsagsblanding med kartofler, som vi serverer med hvidløgsdressing og foccaciabrød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramfrosne rodfrugter og grøntsager m. timian
- 450 gramkyllingefilet
- 2 fedhvidløg
- 280 gramfoccaciabrød
- 4 dlcultura 0,4%
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg de frosne grøntsager på en pande med lidt olivenolie i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.2
Skær hver kyllingefilet i fire lange stykker. Krydr med ét fed presset hvidløg, salt og peber. Steg dem på en pande i lidt olivenolie, til de er gennemstegte. Du kan også grille dem, hvis vejret er til det.3
Opvarm focacciabrødet efter anvisningen på posen.4
Bland cultura med ét fed presset hvidløg og smag til med salt og peber.5
Server kyllingestykkerne med de stegte grøntsager, hvidløgsdressing og focaccia. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege grøntsagerne. De kan også røre dressingen.