Max 15 min.: Stegt svinefilet i flødesauce med kartofler og sommerslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stkmarineret grillfilet
  • 2 dlpiskefløde
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Stegt svinefilet i flødesauce med kartofler og sommerslaw

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lad dit barn lave opskriften sammen med os onsdag d. 10. maj kl. 17.30! Køb ind, vær klar i køkkenet og se med på YouTube her eller Facebook her.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stkmarineret grillfilet
  • 2 dlpiskefløde
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand. Hvis kartoflerne er store, så skær dem i mindre stykker.

2. Skær fileten til bøffer. Steg bøfferne på en pande i olie eller på grillen, hvis vejret er til det. Husk at få alt marinaden med, da det giver en lækker sauce.

3. Når bøfferne er brunet på begge sider tilsættes fløde, vand og smuldret bouillon. Lad det simre til kødet er gennemstegt. Smag saucen til med salt og peber. Er saucen for tynd, kan du tilsætte majsstivelse rørt ud i lidt vand.

4. Bland den færdige sommerslaw med den medfølgende dressing.

5. Server bøfferne med kartofler, sauce og sommerslaw. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre