Max 15 min.: Bøffer af svinefilet med stegt grønt, dressing og focaccia

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramfrossen grill og ovngrønt
  • 1 stkmarineret grillfilet
  • 1 stkfoccaciabrød
  • 0.5 pottefrisk timian
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Bøffer af svinefilet med stegt grønt, dressing og focaccia

I samarbejde med

Her har vi lavet en hurtig og sommerlig ret med bøffer skåret af svinefilet, stegte grøntsager, dressing og lunet focacciabrød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramfrossen grill og ovngrønt
  • 1 stkmarineret grillfilet
  • 1 stkfoccaciabrød
  • 0.5 pottefrisk timian
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg de frosne grøntsager på en pande med lidt olie til de har fået stegeskorpe - det tager ca. 15 minutter.

2. Skær svinefileten til bøffer mens grøntsagerne steger. Steg bøfferne på en pande i lidt olie eller på grillen hvis vejret er til det.

3. Opvarm focacciabrødet på en brødrister eller i ovnen.

4. Nip timianblade af grenene og hak dem fint. Bland creme fraiche med presset hvidløg og hakket timian. Smag til med salt og peber.

5. Server bøfferne med de stegte grøntsager, dressing og focacciabrød. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre