Max 15 min.: Svinekød og efterårsgrønt i peanutsauce. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramsvinekød i tern
  •  bulgur
  • 500 gramfrossen efterårsblanding
  • 3 spskpeanutbutter
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 dlvand
  • 0.5 spskmajsstivelse
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lynhurtig ret med svinekød i tern, færdig efterårsblanding, kokosmælk, peanutbutter og peanuts. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Svits svinekødet på en varm dyb pande med lidt olivenolie og kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Tilsæt frossen efterårsblanding til kødet og lad det stege i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt peanutbutter og kokosmælk og lad retten simre i ca. 5 min.

3. Rør vand og majsstivelse sammen og tilsæt det retten under omrøring. Smag til med salt og peber.

4. Server den dampende varme bulgur med svinekød og efterårsgrønt i peanutsauce og top med peanuts. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Tilsæt lidt limesaft og top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre