Max 15 min.: Tapas-bord med pølser, omelet og foccacia

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkæg
  • 350 grambrunchpølser
  • 1 stkfrisk ananas
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stkfoccaciabrød
  • 130 gramgul pesto
  • 180 gramolivenmix
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Et nemt og lækkert tapas-bord med omelet, brunchpølser, oliven, ananas, tomater og pesto. Og så kan du jo selv fjerne noget af det, du ikke bryder dig om eller tilføje lidt ekstra, som du er vild med. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Har du købt foccaciabrød, der skal varmes, så sæt det i en kold ovn og tænd på 180 grader varmluft. Så sparer du på energien.

2. Slå æggene ud og pisk dem sammen med salt og peber. Kom olie på en pande og hæld æggemassen på en varm pande. Steg æggemassen færdig, til du har en stivnet omelet.

3. Steg pølserne i en anden pande i lidt olie.

4. Skær ananas i skiver. Skyl tomaterne, skær dem i kvarte og pynt omeletten med halvdelen. Server resten som snacktomater. Skær foccaciabrødet i skiver.

5. Stil alt på bordet i små skåle og på tallerkener og lad familien sammensættes deres yndlingstapas. Velbekomme!

Tip

Opgave til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære ananas i skiver. De kan også piske ægget sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre