Max 15 min: Tomatsuppe med kylling, pesto og tortellini

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 dåsehakkede tomater
  • 2 dlvand
  • 3 spskrød pesto
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 250 gramtortellini
  •  groft flute
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lynhurtig tomatsuppe fyldt med kylling, pesto og tortellini. Som tilbehør serverer vi lunet flutes. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kom hakkede tomater, vand, pesto, smuldret grøntsagsbouillon og oregano i en stor gryde. Blend suppen glat med en stavblender og bring den herefter i kog.

2. Skær kødet i mindre stykker og tilsæt det i den kogende suppe sammen med tortellinier. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Lad det hele koge i ca. 6-8 minutter - til kødet er gennemstegt og tortellinierne færdigkogte. Lun imens flutet i ovnen eller på en brødrister. Smag suppen til med salt og peber, hvis der mangler noget.

4. Servér tomatsuppen i små skåle eller dybe tallerkener sammen med lunt flute. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde alle ingredienser i gryden. De kan også smage suppen til. Ekstra smag: Du kan spice suppen op med lidt frisk eller tørret chili - et godt tip kan være at dosere chillien i de enkelte portioner alt efter smag.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre