Max 15 min.: Tomatsuppe med stegt pepperoni og hvidløgsbrød

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramhvidløgsflute med fuldkorn
  • 800 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 140 gramtomatpuré
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 6 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 200 grampepperoni
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tomatsuppe med stegt pepperoni og hvidløgsbrød

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En mild og lækker tomatsuppe som vi serverer med stegt pepperoni, creme fraiche og lunet hvidløgsflutes som tilbehør. Vi har brugt en færdig italiensk grøntsagsblanding fra REMA 1000. Du kan også bruge en ratatouilleblanding. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramhvidløgsflute med fuldkorn
  • 800 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 140 gramtomatpuré
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 6 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 200 grampepperoni
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Lun herefter hvidløgsflutene i ca. 12 minutter.

2. Steg den frosne grøntsagsblanding i en stor gryde med olivenolie til grøntsagerne er faldet sammen. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano, vand, bouillon, madlavningsfløde og bring det hele i kog i 10 minutter. Blend herefter suppen glat med en stavblender. Smag til med salt og peber.

3. Læg pepperonien på en kold pande og tænd for varmen. Steg skiverne sprøde og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle efterfølgende.

4. Servér suppen i små skåle eller dybe tallerkener sammen med stegt pepperoni, creme fraiche og hvidløgsflutes. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til stege pepperoni-skiverne.

Ekstra smag: Du kan spice suppen op med lidt frisk eller tørret chili. Et godt tip er at dosere chilien i de enkelte portioner alt efter smag.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre