Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En mild og lækker tomatsuppe som vi serverer med stegt pepperoni, creme fraiche og lunet hvidløgsflutes som tilbehør. Vi har brugt en færdig italiensk grøntsagsblanding fra REMA 1000. Du kan også bruge en ratatouilleblanding. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramhvidløgsflute med fuldkorn
- 800 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 1 dåsehakkede tomater med krydderi
- 140 gramtomatpuré
- 0.5 spsktørret oregano
- 6 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dlmadlavningsfløde 8 %
- 200 grampepperoni
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Lun herefter hvidløgsflutene i ca. 12 minutter.2
Steg den frosne grøntsagsblanding i en stor gryde med olivenolie til grøntsagerne er faldet sammen. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano, vand, bouillon, madlavningsfløde og bring det hele i kog i 10 minutter. Blend herefter suppen glat med en stavblender. Smag til med salt og peber.3
Læg pepperonien på en kold pande og tænd for varmen. Steg skiverne sprøde og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle efterfølgende.4
Servér suppen i små skåle eller dybe tallerkener sammen med stegt pepperoni, creme fraiche og hvidløgsflutes. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til stege pepperoni-skiverne.
Ekstra smag: Du kan spice suppen op med lidt frisk eller tørret chili. Et godt tip er at dosere chilien i de enkelte portioner alt efter smag.