Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Vi har lavet en lynhurtig og super lækker vegetarsuppe med stegte gnocchier og lune miniflutes som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramgnocchi
- 1 stkrødløg
- 2 fedhvidløg
- 4 dåsehakkede tomater med krydderi
- 2 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 1.25 dlmadlavningsfløde 8 %
- 4 stkminiflutes med fuldkorn
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg gnocchierne på en pande i lidt olie så de får en sprød skorpe. Vend dem jævnligt.2
Skær løg og hvidløg i tern. Steg dem i en stor gryde i lidt olivenolie i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillon og madlavningsfløde og lad det koge i ca. 10 minutter. Blend herefter suppen glat med en stavblender. Smag til med salt og peber.3
Lun flutene i ovnen eller på en brødrister.4
Servér tomatsuppen i små skåle eller dybe tallerkener sammen med gnocchier og flutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde hakkede tomater i gryden.
Ekstra smag: Du kan spice suppen op med lidt frisk- eller tørret chili. Husk at dosere chilien i de enkelte portioner alt efter smag.