Max 15 min.: Tomatsuppe med stegte gnocchi og flute

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramgnocchi
  • 1 stkrødløg
  • 2 fedhvidløg
  • 4 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 2 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 1.25 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en lynhurtig og super lækker vegetarsuppe med stegte gnocchier og lune miniflutes som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg gnocchierne på en pande i lidt olie så de får en sprød skorpe. Vend dem jævnligt.

2. Skær løg og hvidløg i tern. Steg dem i en stor gryde i lidt olivenolie i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillon og madlavningsfløde og lad det koge i ca. 10 minutter. Blend herefter suppen glat med en stavblender. Smag til med salt og peber.

3. Lun flutene i ovnen eller på en brødrister.

4. Servér tomatsuppen i små skåle eller dybe tallerkener sammen med gnocchier og flutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde hakkede tomater i gryden. Ekstra smag: Du kan spice suppen op med lidt frisk- eller tørret chili. Husk at dosere chilien i de enkelte portioner alt efter smag.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre