Max 15 min.: Tortellini med ærtesauce, bacon og blomkål

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 grambacon i skiver
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 150 gramfrosne ærter
  • 2 dlvand
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 terninghønsebouillon
  • 500 gramtortellini
  • 0.5 stkblomkål
  • 0.5 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tortellini med ærtesauce, bacon og blomkål

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Fyldte tortellini er super nem aftensmad og smager virkelig godt. Vi har lavet en anderledes udgave med en nem sauce med ærter, timian og madlavningsfløde. Vi serverer tortellinierne med bacon på toppen og blomkål i buketter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 150 grambacon i skiver
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 150 gramfrosne ærter
  • 2 dlvand
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 terninghønsebouillon
  • 500 gramtortellini
  • 0.5 stkblomkål
  • 0.5 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Sæt vand over til tortellinierne.

2. Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 10-12 minutter til de er gyldne og sprøde.

3. Skær løg og hvidløg i grove tern og steg dem i olie til løgene er blanke. Tilsæt de frosne ærter, vand, madlavningsfløde, timian og smuldret hønsebouillon.

4. Lad saucen koge i 5-7 minutter, mens du koger tortellinierne efter anvisningen på pakken.

5. Knæk imens blomkålen i små buketter til gnavergrønt.

6. Blend saucen med en stavblender - pas på det ikke sprøjter. Smag saucen til med salt, citronsaft og peber.

7. Server tortellinierne sammmen med ærtesauce, bacon på toppen og blomkål som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække blomkålen til buketter. De kan også smage saucen til. Og så kan de altid være med til at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre