Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Fyldte tortellini er super nem aftensmad og smager virkelig godt. Vi har lavet en anderledes udgave med en nem sauce med ærter, timian og madlavningsfløde. Vi serverer tortellinierne med bacon på toppen og blomkål i buketter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 grambacon i skiver
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 150 gramfrosne ærter
- 2 dlvand
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 0.5 spsktørret timian
- 1 terninghønsebouillon
- 500 gramtortellini
- 0.5 stkblomkål
- 0.5 stkcitron
- salt
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Sæt vand over til tortellinierne.2
Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 10-12 minutter til de er gyldne og sprøde.3
Skær løg og hvidløg i grove tern og steg dem i olie til løgene er blanke. Tilsæt de frosne ærter, vand, madlavningsfløde, timian og smuldret hønsebouillon.4
Lad saucen koge i 5-7 minutter, mens du koger tortellinierne efter anvisningen på pakken.5
Knæk imens blomkålen i små buketter til gnavergrønt.6
Blend saucen med en stavblender - pas på det ikke sprøjter. Smag saucen til med salt, citronsaft og peber.7
Server tortellinierne sammmen med ærtesauce, bacon på toppen og blomkål som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække blomkålen til buketter. De kan også smage saucen til. Og så kan de altid være med til at dække bord.