Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lækker og nem aftensmad med tortellini vendt i en cremet sauce med flødeost. Vi serverer retten med stegte grøntsager med timian som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 fedhvidløg
- 500 gramfrossen efterårsblanding
- 0.5 spsktimian
- 500 gramtortellini
- 125 gramBuko flødeost m. peber
- 2 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær hvidløget i små tern. Steg det i lidt olivenolie i en lille gryde sammen med den frosne grøntsagsblanding og timian. Lad det stege ved middelvarme i 10-12 minutter. Smag til med salt og peber.2
Kog tortellinierne efter anvisningen på pakken.3
Hæld Philadelphia, vand og grøntsagsbouillon i en gryde. Varm op og smag til med salt og peber.4
Servér tortillinierne i dybe tallerkener toppet med flødesovs og stegte grøntsager som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i saucen og smage til.