Max 15 min.: Tortillapandekage med vegetarfyld og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 spskpaprika
  • 1 spskspidskommen
  • 400 gramNaturli Hakket
  • 285 gramløse majs
  • 1 stkrødløg
  • 3 stktomater
  • 50 gramsalatmix
  • 2 stkavocado
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tortillapandekage med vegetarfyld og dressing

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En super nem og smagfuld tortilla med Naturlis alternativ til hakket oksekød, majs, salat, tomater, rødløg, avocado og creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 spskpaprika
  • 1 spskspidskommen
  • 400 gramNaturli Hakket
  • 285 gramløse majs
  • 1 stkrødløg
  • 3 stktomater
  • 50 gramsalatmix
  • 2 stkavocado
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie og svits paprika og spidskommen. Tilsæt Hakket og brun det godt af. Dræn majsene og tilsæt dem på panden. Smag til med salt og peber.

2. Imens Hakket steger: Pil skrællen af rødløget og skyl tomaterne og salaten. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver.

3. Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.

4. Stil alle ingredienserne på bordet i små skåle og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med jalapenos og friske koriander.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre