Max 15 min.: Tortillapandekager med veggiefyld

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramblomkålsris
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lynhurtig aftensmad med tortillapandekager med fuldkorn og vegetarisk fyld af blomkålsris, hakkede tomater, kikærter og taco krydderimix. Serveret med agurk, majs og creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie og svits blomkålsrisene. Tilsæt hakkede tomater og tacomix.

2. Kom kikærterne i en si og overhæld dem med koldt vand. Tilsæt kikærterne og lad det simre i 5-10 min.

3. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Kom agurk, majs og creme fraiche op i små skåle.

4. Lun tortillapandekagerne i mikroovnen, på en brødrister, en pande eller i ovnen.

5. Sæt alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen tortillapandekage. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Tilføj mere taco krydderimix og top med limesaft og koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre