Max 15 min.: Tortillawraps med stegt svinekød, grøntsager og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 340 gramkoteletter
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stksnackpeber
  • 2 stkæbler
  •  salat efter eget valg
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 1 fedhvidløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en lynhurtig ret med svinekoteletter stegt i karry sammen med grøntsager, oliven, æbler og hvidløgsdressing, som rulles i lune tortillawraps. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær koteletterne i tynde strimler og steg dem på en pande med olivenolie og karry. Smag til med salt og peber.

2. Skyl og skær agurk, snackpeber og æbler i mundrette stykker.

3. Skyl salaten og anret grøntsagerne og oliven i små skåle.

4. Bland presset hvidløg med creme fraiche og smag til med salt og peber.

5. Lun fuldkornstortillas på panden eller i ovnen.

6. Fyld tortillawraps med svinekød, oliven, æbler, grøntsager og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære æbler og agurk. Mere smag: Det smager også rigtig godt med bredbladet persille i wraps.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre