Max 15 min.: Vegetarisk kålpande med couscous

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  couscous
  • 1 stkrødløg
  • 400 gramNaturli Hakket
  • 150 gramblomkålsris
  • 0.3 stkspidskål
  • 1 spskkarry
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Vegetarisk kålpande med couscous

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En vegetarisk ret med masser af grove grøntsager, ærter, karry og Naturlis alternativ til hakket oksekød, der hedder "Hakket". Servet med couscous. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  couscous
  • 1 stkrødløg
  • 400 gramNaturli Hakket
  • 150 gramblomkålsris
  • 0.3 stkspidskål
  • 1 spskkarry
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog couscousen efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Snit spidskålen fint.

3. Varm en pande op med olivenolie og brun Hakket god af. Tilsæt rødløg, blomkålsris og snittet spidskål og svits det i et par minutter.

4. Tilsæt karry, vand og bouillon og lad det hele simre i et par minutter.

5. Tilsæt ærter og steg videre i et par minutter.

6. Server den vegetariske kålpande med dampende varme couscous - og top evt. med friske koriander og limesaft, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Friske krydderurter og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre