Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En vegetarisk ret med masser af grove grøntsager, ærter, karry og Naturlis alternativ til hakket oksekød, der hedder "Hakket". Servet med couscous. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- couscous
- 1 stkrødløg
- 400 gramNaturli Hakket
- 150 gramblomkålsris
- 0.3 stkspidskål
- 1 spskkarry
- 1 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramfrosne ærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscousen efter anvisningen på posen.2
Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Snit spidskålen fint.3
Varm en pande op med olivenolie og brun Hakket god af. Tilsæt rødløg, blomkålsris og snittet spidskål og svits det i et par minutter.4
Tilsæt karry, vand og bouillon og lad det hele simre i et par minutter.5
Tilsæt ærter og steg videre i et par minutter.6
Server den vegetariske kålpande med dampende varme couscous - og top evt. med friske koriander og limesaft, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Friske krydderurter og limesaft.