Max 15 min.: Wok med grønt, nudler, stegt fisk og østerssauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 300 gramtorskefilet eller sej
  • 1 spskhvedemel
  • 300 gramfrosne bønner
  • 300 gramfrosne ærter og gulerødder
  • 1 fedhvidløg
  • 3 spskøsterssauce
  • 1.5 dlvand
  • 2 spskpeanutbutter
  • 0.5 stkøkologisk citron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er en super nem og lækker wok-ret med frosne grøntsager, der lynsteges med hvidløg og serveres med østerssauce og peanutbutter. Vi serverer det hele med nudler og sprødstegt fisk. Vi har brugt loins af mørksej, men du kan også bruge torsk eller andre typer hvid fisk. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Skær fisken i mindre stykker, kom dem i en frysepose og vend dem i hvedemel. Steg fisken på en pande i olie og krydr med salt og peber.

3. Lynsteg bønner, gulerødder og ærter i en dyb pande eller wok sammen med presset hvidløg i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.

4. Tilsæt østersauce, vand og peanutbutter og bring det hele i kog. Smag til med salt, peber og saften fra en citron.

5. Server wokken med nudler og fisken på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære citronerne i skiver og smage sovsen til.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre