Max 15 min.: Wok med kylling, bønner, sesamsauce og peanuts

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 450 gramkyllingefilet
  • 350 gramærte- og bønneblanding
  • 0.5 spskkarry
  • 2 spsksesamolie
  • 0.5 dlsoya
  • 1 stkøkologisk lime
  • 1 dlvand
  • 1 spskmaizena
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  sukker
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Så er der lynhurtig aftensmad! Vi har lavet en lækker wok-ret med kylling, bønneblanding og sesamsauce. Vi serverer wok-retten med nudler og peanuts som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingen i mundrette stykker og steg dem i en dyb pande eller wok i lidt olivenolie, indtil kødet begynder at tage lidt farve.

3. Tilsæt bønneblandingen sammen med karry. Pas på olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.

4. Bland sesamolie, soya, revet limeskal, saften fra limen, vand og Maizena, Tilsæt det i wokken, bring i kog og smag til med salt, peber og lidt sukker, når kødet er gennemstegt. Du kan tilsætte ekstra karry efter smag.

5. Server wokken med nudler og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande dressingen og smage retten til. De kan også tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre