Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Her har vi lavet en virkelig simpel wok-ret med en kokos- og karrysauce med grøntsager, nudler og hurtigstegt tykstegsbøf. Men du kan også bruge andre slags kød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 450 gramwokblanding
- 4 dlkokosmælk
- 1 spskkarry
- 300 gramtykstegsbøf
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tilbered nudlerne som anvist på pakken.2
Steg de frosne grøntsager i en wok eller dyb pande i lidt olie og rør rundt til grøntsagerne er optøet.3
Tilsæt kokosmælk og karry. Lad det hele simre imens du steger bøfferne. Smag herefter saucen til med salt og peber.4
Krydr bøfferne med salt og peber. Steg bøfferne på grillen eller på en pande i lidt olie. Steg dem et par minutter på hver side efter smag og lad dem herefter hvile utildækket. Inden servering skæres kødet i tynde skiver.5
Server wokken med nudler og strimler af mørt kød på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege bøfferne på hver side. De kan også dække et fint bord.
Mere smag: Top med hakkede peanuts, limesaft og friske koriander.