Max 15 min.: Wok med nudler, kokosmælk og oksekød

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 spskkarry
  • 3 stktykstegsbøf
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en virkelig simpel wok-ret med en kokos- og karrysauce med grøntsager, nudler og hurtigstegt tykstegsbøf. Men du kan også bruge andre slags kød. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tilbered nudlerne som anvist på pakken.

2. Steg de frosne grøntsager i en wok eller dyb pande i lidt olie og rør rundt til grøntsagerne er optøet.

3. Tilsæt kokosmælk og karry. Lad det hele simre imens du steger bøfferne. Smag herefter saucen til med salt og peber.

4. Krydr bøfferne med salt og peber. Steg bøfferne på grillen eller på en pande i lidt olie. Steg dem et par minutter på hver side efter smag og lad dem herefter hvile utildækket. Inden servering skæres kødet i tynde skiver.

5. Server wokken med nudler og strimler af mørt kød på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege bøfferne på hver side. De kan også dække et fint bord. Mere smag: Top med hakkede peanuts, limesaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre