Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
5 min
Opskrifter med få ingredienser er både billigere og nemme at lave. Her har vi lavet fiskefilet med nye kartofler, melon og mayo bearnaise. Simpelt, hurtigt og lækker. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 grampaneret fiskefilet
- 500 gramnye danske kartofler
- 1 stkvandmelon
- 0.5 stkøkologisk citron
- bearnaisemayo
- salt
- peber
- olivenolie
- smør
Fremgangsmåde
1
Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er nogle fedttørstige krabater, er de!2
Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand.3
Skær melon og citron i skiver.4
Server de sprøde fiskefileter sammen med kartofler, bearnaisemayo, melon og citron i skiver. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i skiver.