Fiskefilet med nye kartofler, melon og bearnaise-mayo

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 500 gramnye danske kartofler
  • 1 stkvandmelon
  • 0.5 stkøkologisk citron
  •  bearnaisemayo
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Opskrifter med få ingredienser er både billigere og nemme at lave. Her har vi lavet fiskefilet med nye kartofler, melon og mayo bearnaise. Simpelt, hurtigt og lækker. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er nogle fedttørstige krabater, er de!

2. Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand.

3. Skær melon og citron i skiver.

4. Server de sprøde fiskefileter sammen med kartofler, bearnaisemayo, melon og citron i skiver. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre