Melonis med chokolade

Ingredienser

( 16 stk. )

  • 0.5 stkvandmelon
  • 150 grammørk chokolade
  • 16 stkispinde
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De er så nemme at lave, de her melonis og er dejligt forfriskende på en varm sommerdag. Du kan også sagtens lave melonisene uden chokolade. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær vandmelonen halvt over og skær den ene halvdel i skiver på ca. 2 cm. Den anden halvdel kan I spise på et andet tidspunkt. Skær herefter skiverne i trekanter og lav et snit i skallen, så du forsigtigt kan sætte en ispind fast gennem skallen og halvvejs op i melonen.

2. Læg melonstykkerne på en tallerken beklædt med bagepapir og sæt dem i fryseren i 4-5 timer.

3. Smelt chokoladen i enten et vandbad eller i mikroovnen. Når melonerne er frosne, kan du enten hælde chokolade over eller dyppe melonstykkerne i chokoladen.

4. Sæt melonstykkerne på frys i endnu halv time - og så må der endelig guffes!

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skære melonstykkerne over - dog skal en voksen hjælpe med at lave snittet i melonskallen. Ungerne kan selvfølgelig også hjælpe med at smelte chokoladen og sætte pinde i melonstykkerne.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre