Mexi-pizza med kødboller, majs og guacamole

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 1 stksnackpeber
  • 800 grampizzadej
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 150 gramrevet cheddar
  • 285 gramløse majs
  • 300 gramdip med guacamolesmag
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mexi-pizza med kødboller, majs og guacamole

I samarbejde med

Her serverer vi en lidt anderledes pizza med pizzasauce, kødboller med taco-krydderimix, snackpeber og revet cheddarost. Når pizzaen har været i ovnen, topper vi den med majs og guacamole. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 1 stksnackpeber
  • 800 grampizzadej
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 150 gramrevet cheddar
  • 285 gramløse majs
  • 300 gramdip med guacamolesmag
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Vend det hakkede kylling sammen med taco-krydderimix, salt og peber. Form små kødboller af farsen.

3. Skyl snackpeberen og skær den i tynde strimler.

4. Rul pizzadejene ud på de tilhørende bagepapirer og læg dem herefter på bageplader. Fordel pizzasaucen på bundene og top herefter med de små kødboller, revet cheddarost og peberfrugtstrimler.

5. Bag pizzaerne i ovnen i 10-15 minutter.

6. Server de sprøde pizzaer og top med majs og guacamole. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme topping på pizzaerne.

Ekstra smag: Top med syltede jalpenos.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre