Mexi-tærte med kylling og majs. Hertil fyldig kikærtesalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 275 gramtærtedej
  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 120 gramstegte kyllingestrimler
  • 140 gramløse majs
  • 20 gramtacomix
  • 1 stkhjertesalat
  • 3 stktomater
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 dåsekikærter
  • 2 stkavocado
  • 2 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Manner, den er god denne her tærte! Med mexicansk inspireret fyld med kylling og tacokrydderier og serveret med en lækker salat med kikærter, avocado og tomat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Fordel dejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne alt efter hvor stor din tærteform er. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 8 min. Skru herefter ovnen op til 200 grader varmluft.

3. Rør imens æg, hytteost, kyllingestrimler, majs og tacomix sammen.

4. Hæld tærtefyldet over tærtebunden og bag tærten i ca. 20 min. til tærtefyldet har sat sig, og tærten har fået en gylden overflade.

5. Skyl hjertesalat, tomater og grøn peberfrugt og skær det hele i mundrette stykker. Dræn og skyl kikærterne og skær avocadoerne i mundrette stykker. Vend alle grøntsagerne sammen med limesaft, olivenolie, salt og peber.

6. Server den lækre tærte sammen med den fyldige kikærtesalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tærtefyldet sammen. Ekstra smag: Top med friske koriander.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre