Mexicansk fiskefad med vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 40 gramtaco krydderimix
  • 225 gramtorskefilet
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mexicansk fiskefad med vilde ris

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker fiskeret med torskefilet og smagfuld sovs af taco-krydderier, rødløg, hvidløg, peberfrugt og tomat. Hertil vilde ris og creme fraiche på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 40 gramtaco krydderimix
  • 225 gramtorskefilet
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.

3. Rør hakkede tomater, taco-mix (hvis familien ikke er til spicy mad, skal du bare nøjes med halvdelen), rødløg, hvidløg, snackpeber, salt og peber sammen. Fordel grøntsagssovsen i et lille ildfast fad.

4. Skær torskefileterne i mindre stykker og fordel dem ovenpå grøntsagssovsen. Bag retten i ovnen i ca. 20-25 min.

5. Server fiskefadet med dampende varme ris og top med creme fraiche. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og skære snackpeberne i tynde strimler.

Ekstra smag: Dryp med limesaft og friske koriander på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre