Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker fiskeret med torskefilet og smagfuld sovs af taco-krydderier, rødløg, hvidløg, peberfrugt og tomat. Hertil vilde ris og creme fraiche på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 2 stkrød peberfrugt
- 2 dåsehakkede tomater
- 40 gramtaco krydderimix
- 225 gramtorskefilet
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.3
Rør hakkede tomater, taco-mix (hvis familien ikke er til spicy mad, skal du bare nøjes med halvdelen), rødløg, hvidløg, snackpeber, salt og peber sammen. Fordel grøntsagssovsen i et lille ildfast fad.4
Skær torskefileterne i mindre stykker og fordel dem ovenpå grøntsagssovsen. Bag retten i ovnen i ca. 20-25 min.5
Server fiskefadet med dampende varme ris og top med creme fraiche. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og skære snackpeberne i tynde strimler.
Ekstra smag: Dryp med limesaft og friske koriander på toppen.