Mexicansk one pot pasta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrødløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stksquash
  • 285 gramløse majs
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 90 gramtomatpuré
  • 40 gramtaco krydderimix
  • 350 gramfuldkornspasta
  • 7 dlvand
  •  salt
  •  peber
  •  parmesan
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mexicansk one pot pasta

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En nem og lækker mexicansk one pot pastaret med masser af grøntsager - og helt uden kød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkrødløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stksquash
  • 285 gramløse majs
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 90 gramtomatpuré
  • 40 gramtaco krydderimix
  • 350 gramfuldkornspasta
  • 7 dlvand
  •  salt
  •  peber
  •  parmesan

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Skyl majsene.

2. Kom alle ingredienserne op i en dyb gryde på nær salt, peber og parmesan og bring hele molevitten i kog.

3. Læg låg på gryden, skru ned for varmen og lad det hele simre i ca. 15 min., til pastaen er færdig. Husk at røre i gryden undervejs. Smag til med salt og peber.

4. Server i dybe skål og top hele herligheden med revet parmesan. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget.

Ekstra smag: Tilføj chili til retten og top med limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre