Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Minifrikadeller er et hit på middagsbordet! Her har vi serveret dem med en nem salat med hjemmerørt krydderurtedressing.
Portioner
Ingredienser
- 300 grampennepasta med fuldkorn
- 1 stkløg
- 400 gramhakket kalv og flæsk
- 30 gramhavregryn
- 1 stkæg
- 1 dlmælk
- 1 stkhjertesalat
- 70 gramspæde spinatblade
- 200 gramfrosne ærter
- 0.5 pottepurløg
- 1 pottedild
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
- 3 spskmayonnaise
- salt
- peber
- olivenolie
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne som anvist på pakken. Overhæld dem herefter med kold vand, så de køler af.2
Hak løget fint - brug evt. en minihakker. Rør kød, løg, havregryn, æg, mælk, salt og peber sammen.3
Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie. Steg en prøvedelle og smag til med salt og peber. Steg små minideller gyldne på begge sider.4
Snit hjertesalaten. Skyl hjertesalat og spinat i koldt vand. Kom ærterne i en sigte og overhæld dem med kogende vand. Vend hjertesalat, spinat og ærter sammen med olivenolie og pasta.5
Rør hakket purløg og dild sammen med cremefraiche og mayonnaise og smag til med salt og peber. Du kan med fordel vende dressingen sammen med salaten inden servering.6
Server minidellerne med pastasalat og krydderurtedressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle salaten og spinaten og røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Rør lidt rygeost i dressingen.