Minideller med sprød pastasalat. Hertil krydderurtedressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 grampennepasta med fuldkorn
  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket kalv og flæsk
  • 30 gramhavregryn
  • 1 stkæg
  • 1 dlmælk
  • 1 stkhjertesalat
  • 30 gramspæde spinatblade
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 pottepurløg
  • 1 pottedild
  • 1.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 3 spskmayonnaise
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Minifrikadeller er et hit på middagsbordet! Her har vi serveret dem med en nem salat med hjemmerørt krydderurtedressing.

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne som anvist på pakken. Overhæld dem herefter med kold vand, så de køler af.

2. Hak løget fint - brug evt. en minihakker. Rør kød, løg, havregryn, æg, mælk, salt og peber sammen.

3. Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie. Steg en prøvedelle og smag til med salt og peber. Steg små minideller gyldne på begge sider.

4. Snit hjertesalaten. Skyl hjertesalat og spinat i koldt vand. Kom ærterne i en sigte og overhæld dem med kogende vand. Vend hjertesalat, spinat og ærter sammen med olivenolie og pasta.

5. Rør hakket purløg og dild sammen med cremefraiche og mayonnaise og smag til med salt og peber. Du kan med fordel vende dressingen sammen med salaten inden servering.

6. Server minidellerne med pastasalat og krydderurtedressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle salaten og spinaten og røre dressingen sammen. Ekstra smag: Rør lidt rygeost i dressingen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre