Minitærter med porre, veggie-fyld og gnavergrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkporre
  • 80 gramveggiepålæg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 10 stktarteletter
  • 4 stkæg
  • 150 gramflødeost med urter
  • 1 kuglemozzarella
  • 1 stkbroccoli
  • 2 stkæbler
  • 0.5 stkagurk
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Små tartelet-tærter som vi har fyldt med porrer, krydderost, veggiefyld og æg. Vi serverer dem med blancheret broccoli, æbler og agurk. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skær top og bund af porren og rens den grundigt. Flæk den på midten og skær den i små tern. Skær veggiepålæg i tern.

3. Steg porre og veggiepålæg på en pande i lidt olivenolie i ca. 5 minutter. Sluk for varmen. Tilsæt oregano og smag til med salt og peber. Fordel fyldet i bunden af tarteletterne.

4. Blend æggene sammen med flødeost til en samlet masse. Hæld æggemassen i tarteletterne, så de er næsten fyldte, og stil dem på en bageplade. Riv mozzarellaen i mindre stykker og fordel dem på tarteletterne.

5. Har du æggemasse tilovers, kan du bage resten i muffinforme til små omeletter.

6. Bag tarteletterne i 15-20 minutter i ovnen til massen er stivnet hele vejen igennem.

7. Skyl broccolien og pluk den i mindre buketter. Kog broccoli i saltet vand i ca. 2-3 minutter og hæld vandet fra. Skyl og skær æblerne i både. Skyl agurken og skær den i stave. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skylle og skære porren i mindre stykker. De kan også piske æggemassen og skære æbler og agurk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre