Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre bøffer af svinemørbrad serveret med bagt hokkaidogræskar, kikærter, græskarkerner og spinat. Dertil en simpel sennepssauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkhokkaidogræskar
- 1 dåsekikærter
- 45 gramgræskarkerner
- 75 gramspæde spinatblade
- 1 stksvinemørbrad
- 2.5 dlcremefine 15%
- 3 spsksød sennep
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær græskarret i grove stykker.3
Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand. Vend græskarstykker, kikærter og græskarkerner sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.4
Fordel hele herligheden på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 20 min. Vend det herefter sammen med spinat, olivenolie, salt og peber.5
Skær de største og mest genstridige sener af mørbraden og skær den ud i små bøffer. Krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne efter smag - gennemstegt eller svagt rosa.6
Imens bøfferne steger: Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt sød sennep. Bring saucen i kog og smag til med salt og peber.7
Server de saftige mørbradbøffer med bagt hokkaido og sennepssauce. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre saucen sammen.