Mørbradbøffer med kartoffelbåde, bagt blomkål og pestodressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkblomkål
  • 600 gramfrosne kartoffelbåde
  • 1 stksvinemørbrad
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 90 gramrød pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mørbradbøffer med kartoffelbåde, bagt blomkål og pestodressing

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en super simpel og lækker ret med bøffer skåret af svinemørbrad, kartoffelbåde og en hjemmerørt pestodressing. Svinemørbraden kan også steges på grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkblomkål
  • 600 gramfrosne kartoffelbåde
  • 1 stksvinemørbrad
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 90 gramrød pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Fordel blomkålen og kartoffelbådene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 min.

3. Skær de største og mest genstridige sener af mørbraden og skær den ud i små bøffer. Krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne efter smag - gennemstegte eller svagt rosa.

4. Imens bøfferne steger: Rør creme fraichen sammen med pestoen i en skål.

5. Server mørbradbøfferne med kartoffelbåde, bagt blomkål og pestodressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre