Mørbradbøffer med kartofler og broccoli. Hertil champignonsovs.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stksvinemørbrad
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 stksvinebouillon
  •  olivenolie
  •  sovsekulør
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mørbradbøffer med kartofler og broccoli. Hertil champignonsovs.

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

Klassiske mørbradbøffer skåret af svinemørbrad og serveret med kogte kartofler, broccoli og en lækker champignonsovs. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stksvinemørbrad
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 stksvinebouillon
  •  olivenolie
  •  sovsekulør
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne, skær dem evt. i mindre stykker og pluk små buketter af broccolien. Kog kartoflerne møre og lad broccolibuketterne koge med de sidste tre min. Så sparer du på energien.

2. Puds mørbraden ved at skære større sener og fedtlag fra. Skær mørbraden i ca. 3 cm. tykke bøffer og krydr med salt og peber.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne til de er gennemstegte og flot gyldne på begge sider.

4. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skær løget i små tern og svits løg og champignoner på en varm pande eller i en kasserolle med lidt olivenolie. Tilsæt cremefine, bouillon og kulør. Smag til med salt og peber.

5. Server mørbradbøfferne med kartofler, broccoli og champignonsovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre