Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Klassiske mørbradbøffer skåret af svinemørbrad og serveret med kogte kartofler, broccoli og en lækker champignonsovs. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 stkbroccoli
- 1 stksvinemørbrad
- 200 grambrune champignon
- 1 stkløg
- 2.5 dlcremefine 15%
- 0.5 stksvinebouillon
- olivenolie
- sovsekulør
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne, skær dem evt. i mindre stykker og pluk små buketter af broccolien. Kog kartoflerne møre og lad broccolibuketterne koge med de sidste tre min. Så sparer du på energien.2
Puds mørbraden ved at skære større sener og fedtlag fra. Skær mørbraden i ca. 3 cm. tykke bøffer og krydr med salt og peber.3
Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne til de er gennemstegte og flot gyldne på begge sider.4
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skær løget i små tern og svits løg og champignoner på en varm pande eller i en kasserolle med lidt olivenolie. Tilsæt cremefine, bouillon og kulør. Smag til med salt og peber.5
Server mørbradbøfferne med kartofler, broccoli og champignonsovs. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.