Mørbradbøffer med kartofler, svampesovs og sprød salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stksvinemørbrad
  • 400 gramchampignon
  • 1 stkløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terningsvinebouillon
  • 35 gramfærdig salatmix
  • 1 stkmango
  • 50 gramvalnødder
  •  olivenolie
  •  sovsekulør
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mørbradbøffer med kartofler, svampesovs og sprød salat

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Klassiske mørbradbøffer skåret af svinemørbrad og serveret med lækker svampesauce og en hurtig sprød salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stksvinemørbrad
  • 400 gramchampignon
  • 1 stkløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terningsvinebouillon
  • 35 gramfærdig salatmix
  • 1 stkmango
  • 50 gramvalnødder
  •  olivenolie
  •  sovsekulør
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand.

2. Puds mørbraden ved at skære de værste sener og fedtlag fra. Skær mørbraden i ca. 3 cm. tykke bøffer og drys med salt og peber.

3. Varm en pande op med olivenolie og brun bøfferne af på begge sider. Læg dem i et ovnfast fad og lad dem stege videre i ovnen i ca. 20 min.

4. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skær løget i små tern og svits løg og champignon på en varm pande med olivenolie, brug evt. panden fra mørbradbøfferne. Tilsæt cremefine, bouillon og kulør. Smag til med salt og peber.

5. Skyl salaten, skræl mangoen og skær den i små tern. Vend salat, mango og valnødder sammen med olivenolie, salt og peber.

6. Server mørbradbøfferne med svampesovs, kogte kartofler og sprød mangosalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn: Lad dine børn skrubbe kartoflerne og smage sovsen til.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre