Mørbradgryde med champignon og ærter. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 400 gramchampignon
  • 1 stksvinemørbrad
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 terningsvinebouillon
  • 1 spsktørret timian
  • 200 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mørbradgryde med champignon og ærter. Hertil ris.

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En lækker mørbradgryde med champignoner og ærter i en sovs med karry, paprika og madlavningsfløde. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 400 gramchampignon
  • 1 stksvinemørbrad
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 terningsvinebouillon
  • 1 spsktørret timian
  • 200 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Rens og skyl champignon og skær dem i kvarte.

3. Puds de mest genstridige sener af mørbraden og skær den i passende stykker.

4. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, paprika og kødet. Tilsæt løg og champignoner og steg det i ca. 5 min.

5. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, madlavningsfløde, bouillon og timian og lad retten simre i ca. 10 min. Tilsæt ærter og lad det simre videre i 5 min. Smag til med salt og peber.

6. Server mørbradgryden med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og skær champignonerne i kvarte.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre