Nachos med kylling, salsa og guaca

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramtortillachips (gerne med fuldkorn)
  • 100 gramrevet ost
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 230 gramtacosauce
  • 285 gramløse majs
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 stklime
  •  guacamole
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver ekstra lækkert og syndigt i dag, for vi har lavet et lækkert fad med varme nachos, stegt kylling, guacamole og en salsa med grøntsager. En perfekt ret til weekenden. Vi har gjort opskriften ekstra nem, så ungerne kan få deres egen maddag - eller assistere mor og far i køkkenet. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Smør et ildfast fad med olivenolie og fordel chipsene deri. Top med revet ost. Bag chipsene i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde og osten gylden

3. Steg kyllingen på en pande i lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Steg videre til fileterne er gennemstegte og skær dem herefter i strimler.

4. Og nu til salsaen. Hak løget fint. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugten i tern. Steg løg og peberfrugt i lidt olivenolie i en gryde til de er gyldne. Tilsæt hakkede tomater, tacosauce og majs og lad det hele simre et par minutter.

5. Hæld vandet fra kidneybønnerne og bland bønnerne med saften fra en limefrugt og smag til med salt og peber.

6. Server de varme nachos med kylling, salsa, guacamole og limemarinerede kidneybønner.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smøre fadet med olivenolie. De kan også hælde nachos og revet ost i fadet - og uden tvivl smage undervejs! Lad dem også skære peberfrugten i tern og presse saften fra lime over kidneybønner.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre