Nachos med ost, oksekød, salat og salsa

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramtortillachips
  • 200 gramrevet mozzarella 13%
  • 400 gramhakket oksekød
  • 40 gramtacomix
  • 75 gramfærdig salatmix
  • 2 stkavocado
  • 285 gramløse majs
  • 150 gramtacosauce
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker (og syndig) børnefavorit med nachos, smeltet ost, oksekød, salsa og salat med majs, avocado og løg. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Smør et ovnfast fad med olivenolie og fordel chipsene deri. Top med revet ost. Bag chipsene i ovnen i 15-20 minutter til de er sprøde og osten gylden.

3. Steg oksekødet på en pande i lidt olivenolie sammen med tacomix. Steg videre til oksekødet er gennemstegt.

4. Skyl salaten. Flæk avocadoen og skær i tern. Dræn majsene. Bland salaten med valgfri dressing.

5. Server de varme nachos med salat, oksekød og salsa og creme fraiche på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smøre fadet med olivenolie. De kan også hælde nachos og revet ost i fadet - og uden tvivl smage undervejs!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre