Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En nem og dejlig cremet blomkålssuppe. Vi serverer suppen med færdigkøbte rugbrødssnacks, der kan knuses og drysses på toppen eller spises som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkblomkål
- 350 gramkartofler
- 2 stkløg
- 7 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2.5 dlcremefine 15%
- 110 gramrugbrødssnack
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl blomkålen og pluk den i små buketter. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Pil skrællen af løgene og hak dem groft.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits blomkålsbuketter, kartofler og løg. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre under låg i ca. 20 min.3
Blend suppen helt glat med en stavblender eller en almindelig blender. Tilsæt cremefine og varm suppen op. Smag til med salt og peber.4
Server blomkålssuppen med sprøde rugbrødssnaks. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.
Ekstra smag: Top med hvidløgsolie.