Nem blomkålssuppe med rugbrødsknas

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkblomkål
  • 350 gramkartofler
  • 2 stkløg
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 110 gramrugbrødssnack
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem blomkålssuppe med rugbrødsknas

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem og dejlig cremet blomkålssuppe. Vi serverer suppen med færdigkøbte rugbrødssnacks, der kan knuses og drysses på toppen eller spises som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkblomkål
  • 350 gramkartofler
  • 2 stkløg
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 110 gramrugbrødssnack
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl blomkålen og pluk den i små buketter. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Pil skrællen af løgene og hak dem groft.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits blomkålsbuketter, kartofler og løg. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre under låg i ca. 20 min.

3. Blend suppen helt glat med en stavblender eller en almindelig blender. Tilsæt cremefine og varm suppen op. Smag til med salt og peber.

4. Server blomkålssuppen med sprøde rugbrødssnaks. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.

Ekstra smag: Top med hvidløgsolie.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre