Nem bolognese med bacon og frisk pasta

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 200 grambacon i tern
  • 400 gramhakket oksekød
  • 1 spskpaprika
  • 1 tskhvidløgspulver
  • 1 spsktørret oregano
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 pakkefrisk spinatpasta
  • 0.5 stkagurk
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  revet parmesan
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en super nem og virkelig velsmagende bolognese med bacon, som vi serverer med spinatpasta, revet ost og agurk som gnavergrønt. Skulle du have børn, der har en ugentlig maddag, så har vi gjort denne opskrift ekstra nem at lave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl løget og skær det i tern. Svits løg og bacon i 3-4 minutter i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hakket oksekød og rør godt til kødet er blevet brunt på alle sider.

2. Tilsæt paprika, hvidløgspulver, oregano og hakkede tomater og rør godt sammen. Lad det hele simre i gryden, imens du gør pasta og agurk klar.

3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

4. Skyl agurken og skær den over på midten. Læg agurken på et skærebræt med den flade side nedad og skær dem i stave.

5. Smag kødsaucen til med salt og peber og server pastaen i dybe tallerkener med kødsauce og revet parmesan på toppen og agurk som tilbehør.

6. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at komme ingredienser i gryden, røre i gryden og smage sovsen til. De kan også skære agurken ud til gnavergrønt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre