Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her har vi lavet en super nem og virkelig velsmagende bolognese med bacon, som vi serverer med spinatpasta, revet ost og agurk som gnavergrønt. Skulle du have børn, der har en ugentlig maddag, så har vi gjort denne opskrift ekstra nem at lave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 200 grambacon i tern
- 400 gramhakket oksekød
- 1 spskpaprika
- 1 tskhvidløgspulver
- 1 spsktørret oregano
- 2 dåsehakkede tomater
- 1 pakkefrisk spinatpasta
- 0.5 stkagurk
- salt
- peber
- olivenolie
- revet parmesan
Fremgangsmåde
1
Skræl løget og skær det i tern. Svits løg og bacon i 3-4 minutter i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hakket oksekød og rør godt til kødet er blevet brunt på alle sider.2
Tilsæt paprika, hvidløgspulver, oregano og hakkede tomater og rør godt sammen. Lad det hele simre i gryden, imens du gør pasta og agurk klar.3
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.4
Skyl agurken og skær den over på midten. Læg agurken på et skærebræt med den flade side nedad og skær dem i stave.5
Smag kødsaucen til med salt og peber og server pastaen i dybe tallerkener med kødsauce og revet parmesan på toppen og agurk som tilbehør.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at komme ingredienser i gryden, røre i gryden og smage sovsen til. De kan også skære agurken ud til gnavergrønt.