Nem chicken masala med ris, cashewnødder og salat - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • Chicken masala og ris
  • 250 gramris
  • 600 gramkyllingeinderfilet
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spskhvidløgspulver
  • 0.5 spskstødt ingefær
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 stkløg
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 140 gramtomatpuré
  • 3 dlvand
  • Tilbehør
  • 0.5 stkagurk
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 pottefrisk eller tørret mynte
  • 0.5 bundtradiser
  • 2 stkæbler
  •  salat efter eget valg
  • 60 gramcashewnødder
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem chicken masala med ris, cashewnødder og salat - til to dage

I samarbejde med

3.6, Meget populær

Chicken masala er en klassisk indisk ret, som normalt tager en del tid at lave. Men denne opskrift er ekstra hurtig, da vi bruger færdiglavet sauce. Vi serverer retten med ris, salat og raita. Opskriften er beregnet til to dage så husk at gemme halvdelen til i morgen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Chicken masala og ris
  • 250 gramris
  • 600 gramkyllingeinderfilet
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spskhvidløgspulver
  • 0.5 spskstødt ingefær
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 stkløg
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 140 gramtomatpuré
  • 3 dlvand
  • Tilbehør
  • 0.5 stkagurk
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 pottefrisk eller tørret mynte
  • 0.5 bundtradiser
  • 2 stkæbler
  •  salat efter eget valg
  • 60 gramcashewnødder
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Husk at koge dobbelt portion og tag halvdelen fra til i morgen. Husk at køle dem hurtigt ned.

2. Skær fileterne i grove tern. Husk at vaske skærebræt og kniv grundigt efter brug. Bland kyllingestykkerne med paprika, hvidløgspulver, stødt ingefær og creme fraiche i en skål og lad det stå lidt.

3. Hak løgene og steg dem blanke i olivenolie. Tilsæt kyllingen og steg videre til kyllingen har taget farve. Tilsæt herefter tikka masala sauce, tomatpuré og vand og lad saucen simre til resten af aftensmaden er klar. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra creme fraiche.

4. Skyl agurken og skær den i små tern. Pres hvidløget og rør begge dele sammen med creme fraiche og hakket eller tørret mynte. Rør det hele sammen og smag til med salt og peber.

5. Skyl radiser og æbler og skær dem i både. Bland med skyllet salat og top salaten med cashewnødder og lidt ekstra mynte.

6. Server chicken masala med ris, salat og raita. Husk at gemme halvdelen af chicken masala og ris til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære æbler og radiser til salaten. De kan også skære agurkerne i tern og smage sovsen til.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre