Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker og cremet pastaret med laks, cherrytomater, champignoner og spinat - vendt med creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 20 stkcherrytomater
- 200 grambrune champignon
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 400 gramlaksefileter
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 75 gramspæde spinatblade
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne, rens champignonerne og skær i kvarte.2
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg, cherrytomater og champignoner.3
Kog spaghettierne efter anvisningen på posen.4
Fjern skindet fra laksen og skær den i mindre stykker. Tilsæt laksestykkerne og lad dem stege nænsomt med i et par minutter under låg.5
Vend forsigtigt grøntsagerne og laksen sammen med creme fraiche og skyllet spinat og smag til med salt og peber.6
Server pastaen og den cremede sauce med laks i skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til spaghettierne.
Ekstra smag: Top med usprøjtet revet citronskal eller citronsaft.