Nem cremet pasta med laks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 200 grambrune champignon
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 400 gramlaksefileter
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 75 gramspæde spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem cremet pasta med laks

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En lækker og cremet pastaret med laks, cherrytomater, champignoner og spinat - vendt med creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 200 grambrune champignon
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 400 gramlaksefileter
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 75 gramspæde spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne, rens champignonerne og skær i kvarte.

2. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg, cherrytomater og champignoner.

3. Kog spaghettierne efter anvisningen på posen.

4. Fjern skindet fra laksen og skær den i mindre stykker. Tilsæt laksestykkerne og lad dem stege nænsomt med i et par minutter under låg.

5. Vend forsigtigt grøntsagerne og laksen sammen med creme fraiche og skyllet spinat og smag til med salt og peber.

6. Server pastaen og den cremede sauce med laks i skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til spaghettierne.

Ekstra smag: Top med usprøjtet revet citronskal eller citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre