Nemt kartoffelpålæg til madpakken

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkkogte kartofler
  • 2 spskcremefraiche eller skyr
  • 2 spskpikantost
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 pottepurløg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det her er altså en super god måde at bruge kogte kartofler på! Vi har lavet en opskrift på det lækreste kartoffelpålæg - en slags kartoffelsalat rørt med pikantost og purløg. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær kartoflerne i små tern.

2. Bland cremefraiche eller skyr sammen med pikantost og paprika.

3. Klip skyllet purløg i små stykker og bland det sammen med kartofler og pikantostblandingen. Smag til med salt og peber.

4. Server kartoffelpålægget på ristet brød eller brug det i en sandwich - det er super lækkert i madpakken.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære kartoflerne i små stykker, klippe purløget, røre sammen og smage til!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre