Nem kikærtegryde med karry og tomater

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 spskrød karrypasta
  • 20 stkcherrytomater
  • 2 dåsekikærter
  • 4 dlkokosmælk
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det her er en super simpel og virkelig lækker vegetarret med kikærter, grøn peberfrugt og cherrytomater i en børnevenlig sovs af kokosmælk og karrypasta. Vi serverer herligheden med ris, så retten forhåbentligt glider nemmere ned hos de knapt så kikærtetrænede. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene som anvist på pakken.

2. Skær løg, hvidløg og peberfrugt i tern. Steg det hele i lidt olivenolie i en gryde eller dyb pande, til løgene er blanke.

3. Tilsæt karrypasta og rør godt. Skyl tomaterne, halver dem og tilsæt dem sammen med kikærter og kokosmælk. Lad det hele simre under låg til risene er færdige. Smag til med salt og peber - og evt lidt mere karrypasta.

4. Server retten med dampende varme ris. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomaterne i halve og skære peberfrugterne i tern.











.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre