Nem laks med sprøde kartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stklaksefileter
  • 1 poseGlyngøre NemFisk m. tomat
  • 1 dlmælk
  • 500 gramkartofler
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 100 gramsukkerærter
  • 1/2 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Indrømmet. Dette er en af de få opskrifter hos Mambeno, der indeholder en færdigkøbt sauceblanding. Men vi er vilde med Glyngøres NemFisk, som virkelig smager godt. Vi har nærlæst ingredienslisten, og NemFisk indeholder ingen mærkelige tilsætningsstoffer og får derfor - aller nådigst - lov til at indgå i vores opskrifter.

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

2. Læg de ferske eller optøede laksebøffer i et ildfast fad. Pisk sovsen sammen med mælken og hæld den over laksen.

3. Sæt laksen i ovnen i ca. 20 minutter. Laksen er færdig, når den deler sig i flager, når du prikker i den med en gaffel.

4. Vask og skrub kartoflerne imens - skræl dem evt., hvis de er meget beskidte. Skær dem i små tern på ca. 1 x 1 cm. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i små tern. Skyl sukkerærterne og skær dem i små stykker på skrå. Vær opmærksom på, om de skal blancheres før brug. Det står på pakken. I så fald skal de blot i spilkogende vand i 20-30 sekunder og overhældes med koldt vand med det samme. Så er de klar til brug.

5. Krydr grøntsagerne med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en meget varm pande i ca. fem minutter, til alle grøntsagerne er gennemvarme, men kartoflerne stadig er sprøde. Smag til med lidt citronsaft til sidst.

6. Server laksen med de sprøde grøntsager, saucen og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.

7. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre