Nem pasta med laks i let flødesauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfuldkornspastaskruer
  • 225 gramlaksefileter
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 10 stkcherrytomater
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 70 gramspæde spinatblade
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super simpel pastaret med fuldkornspasta, laks, fløde, cherrytomater og spinat. Vi serverer pastaretten med dampet broccoli som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Kom laksefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber og bag laksestykkerne i ovnen i ca. 15 min.

3. Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.

4. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og cherrytomaterne. Tilsæt cremefine og spinat og lad saucen simre i ca. 5 min.

5. Fjern skinnet fra den færdigtilberedte laks og fordel laksen i mindre stykker i saucen. Vend til sidst pastaen sammen med saucen og smag til med salt og peber.

6. Server pastaen med laks i flødesauce og broccoli som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomaterne og spinaten. De kan også plukke laksen i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre