Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem pølseret - lidt a la den svenske. Men vi har lavet en lidt lettere udgave med kyllingepølser og udskiftet kartoflerne med vilde ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkgul peberfrugt
- 1 stkløg
- 300 gramkyllingepølser
- 1 spskkarry
- 2 spskpaprika
- 70 gramtomatpuré
- 2.5 dlcremefine 15%
- 150 gramfrosne ærter
- 0.5 pottepurløg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skyl peberfrugterne, fjern kernerne og skær dem i små tern. Hak løget og skær pølserne i mindre stykker.3
Varm en pande op med olivenolie og svits karry og paprika sammen med peberfrugt, løg og pølser.4
Skru ned for varmen, tilsæt tomatpuré og cremefine. Vend til sidst ærterne i og smag til med salt og peber.5
Server pølseretten med vilde ris og friskt hakket purløg. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære pølserne i mindre stykker.
Ekstra smag: Tilsæt mere karry og paprika.