Nem pølseret med kyllingepølser og vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 300 gramkyllingepølser
  • 1 spskkarry
  • 2 spskpaprika
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 150 gramfrosne ærter
  • 0.5 pottepurløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem pølseret med kyllingepølser og vilde ris

I samarbejde med

3.9, Meget populær

En nem pølseret - lidt a la den svenske. Men vi har lavet en lidt lettere udgave med kyllingepølser og udskiftet kartoflerne med vilde ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 300 gramkyllingepølser
  • 1 spskkarry
  • 2 spskpaprika
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 150 gramfrosne ærter
  • 0.5 pottepurløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne og skær dem i små tern. Hak løget og skær pølserne i mindre stykker.

3. Varm en pande op med olivenolie og svits karry og paprika sammen med peberfrugt, løg og pølser.

4. Skru ned for varmen, tilsæt tomatpuré og cremefine. Vend til sidst ærterne i og smag til med salt og peber.

5. Server pølseretten med vilde ris og friskt hakket purløg. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære pølserne i mindre stykker.

 Ekstra smag: Tilsæt mere karry og paprika.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre