Nem porregryde med oksekød - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 800 gramhakket oksekød
  • 6 stkporre
  • 1 spskkarry
  • 4 stkæbler
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 dlvand
  •  syltede rødbeder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne ret dufter af barndom! I hvert fald hos os hos Mambeno. Og på trods af de få ingredienser, så smager den fantastisk! Her vi serveret retten med ris og rødbeder. Opskriften er til to dage, så husk at gemme resterne til i morgen, hvor det bliver ekstra nemt! God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene som anvist på pakken.

2. Steg oksekødet i lidt olivenolie i en gryde eller en dyb pande og tilsæt rensede og skiveskårne porre samt karry. Lad hele molevitten stege i ca. 5 minutter, til kødet er brunet godt af.

3. Skyl æblerne og riv dem på den grove side af rivejernet og lad dem stege med. Tilsæt madlavningsfløde og vand og lad retten simre i yderligere 5-10 minutter og smag til med salt og peber.

4. Servér retten med dampende varme ris og syltede rødbeder.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn rense og skære porrerne.

 
Tag resterne med til frokost

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre