Nem spaghetti med grønt og laks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 800 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 2 fedhvidløg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlvand
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 stkcitron
  • 225 gramfersk laks
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem spaghetti med grønt og laks

I samarbejde med

En simpel pastaret lavet med en nem italiensk grøntsagsblanding, laks og toppet med olivenolie. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 800 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 2 fedhvidløg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlvand
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 stkcitron
  • 225 gramfersk laks
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Steg de frosne grøntsager på en pande i olie. Tilsæt presset hvidløg, smuldret bouillon, vand og timian. Steg ved middelvarme i ca. 10 minutter. Smag nu grøntsagerne til med salt, peber og lidt saft fra en citron.

3. Skær laksen i mindre stykker og steg dem i lidt olivenolie på en pande. Skær resten af citronen i skiver.

4. Servér spaghettien vendt med de stegte grøntsager, olivenolie og laksestykker på toppen. Hertil citron i skiver. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære laksen i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre