Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
En simpel pastaret lavet med en nem italiensk grøntsagsblanding, laks og toppet med olivenolie. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornsspaghetti
- 800 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 2 fedhvidløg
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dlvand
- 0.5 spsktørret timian
- 1 stkcitron
- 225 gramfersk laks
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Steg de frosne grøntsager på en pande i olie. Tilsæt presset hvidløg, smuldret bouillon, vand og timian. Steg ved middelvarme i ca. 10 minutter. Smag nu grøntsagerne til med salt, peber og lidt saft fra en citron.3
Skær laksen i mindre stykker og steg dem i lidt olivenolie på en pande. Skær resten af citronen i skiver.4
Servér spaghettien vendt med de stegte grøntsager, olivenolie og laksestykker på toppen. Hertil citron i skiver. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære laksen i mindre stykker.