Nem tærte med torsk og bønnesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 275 gramtærtedej
  • 225 gramtorskefilet
  • 0.5 stksquash
  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 200 gramgrønne bønner
  • 1 dåsekidneybønner
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 1 stkrødløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En simpel og lækker tærte med torsk og revet squash. Tærten serveres med en lækker bønnesalat med grønne bønner, kidneybønner, soltørrede tomater og rødløg. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fordel tærtedejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 8 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.

2. Skær torskefileterne i mindre stykker og riv skyllet squash på den grove side af et rivejern. Rør æg, hytteost, torsk, squash, salt og peber sammen i en skål.

3. Hæld æggemassen over i tærtebunden og bag tærten i ovnen i ca. 20 min. til æggemassen har sat sig og fået en gylden overflade.

4. Imens tærten bager: Skær enderne af de grønne bønner og skær dem i mundrette størrelser. Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min. og dræn dem herefter for vand.

5. Skyl kidneybønnerne, skær de soltørrede tomater og rødløg i små tern. Vend de grønne bønner sammen med kidneybønner, soltørrede tomater, rødløg, olivenolie, salt og peber.

6. Server den grove tærte med torsk og bønnesalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tærtefyldet sammen og skylle kidneybønnerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre