Nemme Halloween-skeletter med flormelis

Ingredienser

( 16 stk. )

  • 275 grambutterdej i rulle
  • 50 gramflormelis
  •  olie til friture
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De nemmeste Halloween-kager. Her udstikker vi butterdej, som steges i olie og drysses med flormelis, så de ligner små skelethoveder. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Rul butterdejen ud. Brug enten en udstikker eller et glas med en diameter på ca. 10 cm og udstik cirkler af dejen.

2. Brug herefter en mindre udstikker og lav øjne og mund. Træk lidt i dem med fingrene, så de bliver "lange" i ansigterne.

3. Varm olien op i en dyb pande eller en gryde. Når olien begynder at syde, når du stikker en tandstik ned i den, er den varm nok.

4. Læg de små ansigter forsigtigt i olien med en hulske og bag dem ca. et halvt minut på hver side. Når de er gyldne og sprøde, tages de op med en hulske eller tang. Læg dem til afkøling på en rist.

5. Drys herefter med flormelis.

6. Server skelethovederne som de er eller dyp dem i marmelade. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at udstikke dejen og drysse med flormelis.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre