Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
30 min
Pølsehorn er et hit i enhver madpakke, i tasken til fodbold eller gymnastik - eller bare som en lækker eftermiddagssnack efter en lang dag i skole eller institution. Prøv at bage dem selv og frys dem ned, så har du til madpakkerne i de næste mange dage.
Portioner
Ingredienser
- 100 gramsmør
- 4 dlmælkmælk
- 25 gramrørsukker
- 50 gramgær
- 600 gramhvedemel
- 100 gramgrahamsmel
- 1 tsksalt
- wienerpølser
- ketchup
- æg
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.2
Smelt smørret. Lun mælken, så den er lillefingervarm. Rør sukker, gær og mælk sammen i en skål. Tilsæt mel, salt og smeltet smør.3
Ælt dejen til den er smidig. Lad den hvile under et klæde i ca. 15 min. Del dejen i fire stykker, og rul hver del ud i en cirkel, der er ca. 1 cm i tykkelsen. Skær hver cirkel ud i 8 trekanter. Smør lidt ketchup på hver trekant, læg et stykke pølse ovenpå og rul sammen. Husk, at "snippen" skal vende nedad, så pølsehornene ikke går op, når de bliver bagt.4
Lad pølsehornene hvile i 15 min. under et klæde. Pensl dem med sammenpisket æg og drys med sesam.5
Bag pølsehornene i ca. 10-15 minutter, eller til de er blevet gyldne.6
Velbekomme!