Nemme pølsehorn

Ingredienser

( 32 stk. )

  • 100 gramsmør
  • 4 dlmælkmælk
  • 25 gramrørsukker
  • 50 gramgær
  • 600 gramhvedemel
  • 100 gramgrahamsmel
  • 1 tsksalt
  •  wienerpølser
  •  ketchup
  •  æg
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Nemme pølsehorn

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

Pølsehorn er et hit i enhver madpakke, i tasken til fodbold eller gymnastik - eller bare som en lækker eftermiddagssnack efter en lang dag i skole eller institution. Prøv at bage dem selv og frys dem ned, så har du til madpakkerne i de næste mange dage.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 gramsmør
  • 4 dlmælkmælk
  • 25 gramrørsukker
  • 50 gramgær
  • 600 gramhvedemel
  • 100 gramgrahamsmel
  • 1 tsksalt
  •  wienerpølser
  •  ketchup
  •  æg

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Smelt smørret. Lun mælken, så den er lillefingervarm. Rør sukker, gær og mælk sammen i en skål. Tilsæt mel, salt og smeltet smør.

3. Ælt dejen til den er smidig. Lad den hvile under et klæde i ca. 15 min. Del dejen i fire stykker, og rul hver del ud i en cirkel, der er ca. 1 cm i tykkelsen. Skær hver cirkel ud i 8 trekanter. Smør lidt ketchup på hver trekant, læg et stykke pølse ovenpå og rul sammen. Husk, at "snippen" skal vende nedad, så pølsehornene ikke går op, når de bliver bagt.

4. Lad pølsehornene hvile i 15 min. under et klæde. Pensl dem med sammenpisket æg og drys med sesam.

5. Bag pølsehornene i ca. 10-15 minutter, eller til de er blevet gyldne.

6. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre